Realizari / Activitate

Activitate politică si administrativă

Membru PLD din 2006, devine membru PDL in urma fuziunii din 2007.

Consilier local PDL 2008-2009.

Consilier judetean PDL/PNL in perioada 2012-2016

Presedinte PDL din 13.09.2013. Co-presedinte iar apoi presedinte PNL Nadlac din momentul fuziunii celor doua partide. PNL Nadlac a câştigat toate campanile electorale in aceasta perioada. Ultimul scrutin, cel de la alegerile prezidentiale, a fost castigat cu un scor de 78,55% in favoarea candidatului Johannis.

Co-presedinte Comisia mixta romana-maghiara Arad-Bekes

Secretar executiv in cadrul BPJ al PNL Arad

Presedinte Comisia de Munca si Protectie Sociala din cadrul PNL Arad

Realizări

1. In anii 2013 si 2014 am reusit sa conving consilierii judeteni să aloce din bugetul Consiliului Judeţean Arad, pentru Nădlac,  cele mai mari sume de bani dintre orasele judetului

2. Includerea orasului Nadlac intre cele 15 localităţi care beneficiaza gratuit de implementarea proiectului european “Registrul Agricol in format electronic”. Proiectul este în curs de implementare.

3. Asfaltarea portiunii de drum judetean Seitin-Semlac. Proiectul susţinut împreună cu colegii Sabău Gheorghe şi Enachiuc Mitică

4. Aprobarea transferuluil către Compania de Apă Arad a reţelei de distributie a apei potabile din comuna Seitin şi conectarea acesteia la staţia de distribuţie Nădlac. Astfel s-a rezolvat problema distribuţiei apei în comună, pentru că staţia existentă nu corespundea cerinţelor şi necesita investiţii majore. Proiectul a fost solicitat de către primarul comunei, Mireca Totorean şi a fost susţinut împreună cu colegul Enăchiuc Mitică şi d-nul Cionca Iustin

5. Alocarea sumei de 500000 de lei, in anul 2014, pentru modernizare drumuri în localitatea Nădlac

6. Alocarea sumei de 200000 lei, in anul 2014, pentru pavare trotuar în localitatea Nădlac

7. Interventie in presa si la CNADNR, împreună cu Cionca Iustin şi Ţolea Adrian pentru rezolvarea problemei trecerii de pietoni spre cartierul Viile Vechi.

8. Introducerea orasului Nădlac in Grupul de Actiune Locala « Lunca Muresului ». Mulţumesc pe această cale domnului Iustin Cionca pentru sprijinul acordat in acest sens.


9. Aprobarea documentatiei tehnice DALI pentru proiectele « Asfaltare si modernizare drum judetean Nadlac-Pereg » si « Realizare punte pietonala peste Mures »

10. Obtinerea sumei de 6 milioane de lei pentru modernizarea si asfaltarea drumului Pereg-Nadlac, pe o lungime de 5,8 km lucrare care va fi finalizată in anul 2016.

11. Ianuarie 2016, alocarea către Nădlac din bugetul CJ Arad, a sumei de 850.000 lei pentru asfaltări şi împietruiri.Scrie o opinie

Nota: HTML nu este tradus!